tiistai 24. syyskuuta 2013

Hiiriä kerhossa

Ei meidän kerhohuoneella ollut hiiriä, vaan kaksi viimeistä kerhoiltaa olemme tehneet hiiriä.



Kerhossa meillä on yhteisprojektina syksyn kerhoilloissa valmistaa jouluinen näyteikkuna Turkuun Puustellin Puutarhakadun myymälään. Mietimme kovasti, että tekisimmekö sinne nukkeja vai jotain eläimiä asukkaiksi. Titta oli ostanut keväällä markkinoilta omaan projektiinsa Päivi Varikselta hiiriä. Aivan ihania hiirulaisia olivatkin. Yhteistuumin tulimme siihen tulokseen, että voisimme yrittää tehdä hiiriä itse. Yhdessä saisimme aikaiseksi paljon hiiriä, jotka olisivat mitä erilaisimmissa puuhissa.



Itse otin tehtäväkseni miettiä kaavaa, jota voisimme käyttää hiirten tekoon. Titta tilasi materiaalia hiiriin, pellavahuopaa ja narua hännäksi. Jokainen kävi läpi omia kangas/nauhavarastojaan vaatteita varten. Nyt kahden illan jälkeen hiiret senkun lisääntyvät, ne saavat omia tehtäviään sisällä ja ulkona. On muodostunut pariskuntia, syntynyt pikkuhiiriä ja isoja hiiriä. Mukavaa on ollut myös tekijöillä.


Kuviakin hiiristä otettiin monta, jotta jokainen tuli kuvaan, eikä vipeltänyt mihinkään piiloon...

3 kommenttia:

  1. Siinäpä on hiiri poikineen, ihme kun saitte napattua koko värikkään porukan samaan kuvaan.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti minun Siiri-Hiiri ja kaverinsa (vielä nimetön, kun ei ole silmiä eikä korvia) mahtuvat menoon mukaan. Mahtava kokoelma!

    VastaaPoista
  3. Siiri-hiiri ja kaikki muutkin mahtuu kyllä mukaan :)

    VastaaPoista