lauantai 25. huhtikuuta 2015

Työpaja

Kerhomme järjesti tänään työpajan, jonne kokoontui 12 innokasta askartelijaa tekemään nukkekodin puutarhapenkkiä ja -tuolia sekä taiteilijantarvikkeita. Paikkana oli Elvina Café. Työpajan ohjaajina toimivat Titta taiteilijantarvikkeiden ja Johanna penkkien ja tuolien osalta.

Aloitimme aamukymmeneltä kovalla tohinalla ensin penkkien ja tuolien päätyjen kokoamisella, ja aina liimojen ja maalien kuivumistauoilla hyppäsimme valmistamaan taiteilijantarvikkeita.

Ensin aloitettiin tuolien ja penkkien päätyjen kokoamisella. Tarjolla oli osat kahteen erilaiseen malliin.

Keskittyneen askartelun lomassa Elvina Caféssa myös raikui iloinen puheensorina ja nauru koko päivän.
 Penkkien kokoamiseen löytyi jos jonkinlaista kikka-kakkosta.
Liimojen ja maalien kuivumistauoilla ehdimme myös nautti maistuvan lounaan ja kakkukahvit. Näistä herkuista ei valitettavasti tullut otettua kuvia.

Seuraavassa kuvassa on penkkien mallikappaleet ja lopuissa kuvissa työpajalaisten aikaansaannoksia. Valitettavasti minulta jo menivät nimet sekaisin, joten en enää muista mikä työ oli kenenkin, mutta hienoja töitä kaikki saivat aikaan!
Hilma hiiri on näköjään ängennyt melkein joka kuvaan, hän tulee aina niin mielellään Elvinaan!

Neljältä iltapäivällä lopetellessamme oli takki melko tyhjä, mutta meillä järjestäjillä oli ainakin niin kiva päivä, että ihan varmasti järjestämme uuden työpajan syksyllä! Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille sekä Elvinan väelle tilasta ja muonituksesta!


1 kommentti: