maanantai 17. syyskuuta 2012

Kerhon ompelupallit

Kerhossa 17.9.2012
Tästä ei tuote parane: kerhoillan teemana oli vanhan ajan käsityöpalli/rahi, mikä nyt oikea nimitys onkaan. Materiaalina oli lahjoituksena saatua korkkia:

 
Kyseessä kuohuviinikorkin jalostettu käyttö. Päälystetty prototyyppi yläkuvassa on omaa tekoani ennen kerhoiltaamme. Jalkoina tässä tulitikkua, pienet reijät lovettu pohjaan.


Gittan eka rahi alta ja alla päältä:

Kangastyypillä on väliä - kuvassa oleva ei ollut ihan parahultaista, koska kangas "tököttää"Kuten todettu, kankaalla on väliä - ei kannata valita liika paksua tai sellaista johon ei edes Tacky Glue kunnolla tartu (vasemmalla esimerkki siitä). Vertailuksi vierellä oikealla Ninnan nahkapäälysteinen teos, pankaa merkille päälystetty nappi! Ninna keksi myös laittaa pikkuhelmet jaloiksi - toimivat paremmin kuin tulitikku.


 
Nappikone
 
 
Alla kaikki illan aikana valmistuneet rahit. Vasemmalla Tuulan, sitten omani, sitten Gittan nahkainen versio, sen vierellä oma protyyppini ja edessä Ninnan nahkaiset.
 
 
Kyllä oli mukava ilta - kiitos kaikille ja näillä näkymin poikkeuksellisesti ensi viikon keskiviikkona jatkamme - silloin taas Ninnan tallilla, ellei sitten kerhomme remppa sitä ennen valmistu. Varmistamme paikan ja päivän vielä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti