lauantai 3. marraskuuta 2012

Joulu mielessä

Raunistulan kerholla on aidon oloinen joulupuuhastelu käynnissä. Saimme mahdollisuuden osallistua Suomen Nukkeyhdistyksen käynnistämään hankkeeseen, jossa valmistetaan lahjoitustarkoituksena kalustettuja nukkekoteja. Nukkeyhdistys oli tilannut vankkarakenteisia ja leikkiä kestäviä taloja  Jorma Havialta. Meidän kerhomme valmistaa taloa Turun Ensi- ja turvakodin lasten iloksi.
 

 

Tässä tämä Jorma Havian valmistama talo - huomatkaa kätevä kahva tuossa harjalla.

Alla tosite valmistajalta - talomme numero on 37.
 

 
Kukin kotonamme pengoimme varastojamme ja toimme  kerholle kalusteita, joiden arvelelemme kestävän leikkejä. Listausta tehtiin niin  olemassa olevista kuin puutteistakin.
 
 Tässä talo ilman kattoa. Työ on siis alkanut - seuraavaksi tapettia ja maalia pintaan (kuvassa näkyy projektimme vetäjän  Marjan käsi). Aikatalumme on maltillinen eli vaikka tätä teemme joulumielellä, emme sitä täksi joukuksi vielä valmiiksi ehdi laittaa. - Yhdessä on kiva tehdä, ja senhän me jo tiedämme vanhastaan, kun muistelimme, miten mukavaa oli puuhata vuoden 2011 näyttelyä aikanaan.
 
 
Joulumieltä tuo myös hankkeemme, jossa saamme koristella Turussa sijaitsevan Martin Apteekin ikkunan jouluaiheella "Nukkekodin joulu". Ikkunamme avataan 15.11. - Tervetuloa katsomaan!
 
 
Tässä maistiaiseksi Titan
 työ, jossa hiiret ja muut karvaiset pikkuotukset ilmiselvästi
 ovat talvipuuhissaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti