lauantai 5. maaliskuuta 2016

Retki Tampereelle

Teimme tänään retken Tampereelle katsomaan Nukkekotiyhdistyksen 25-vuotisjuhlanäyttelyä. Starttasimme aamulla pikkubussilla kerhon pihasta tavoitteenamme olla Verkarannassa klo 11 kun näyttely avautuu. Olimme paikalla kahta minuuttia vaille, joten oli aikaa muutamaan valokuvaan:Oven takana oli meidän lisäksemme muutama ihminen, mutta kun pari minuuttia oli kulunut ovien avaamisesta, oli väkeä jo aivan tuvan täydeltä. Näyttelyn katsominen sujui kuitenkinn sulassa sovussa ja rintamamiestaloja kierrettiin katsomassa kiltisti jonossa.

Näyttelyssä oli pitkä rivi sekä 1:18 että 1:12 rintamamiestaloja, jotka olivat toinen toistaan upeampia sekä kolme kerrostaloa, johon yhdistyksen jäsenet olivat saaneet lunastaa joko yksiön tai kaksion sisustettavaksi. Sekä rintamamiestaloista että kerrostalohuoneistoista löytyi niin paljon hienoja yksityiskohtia ja hienoja oivalluksia, ettei niitä meinannut kertakatsomalta oikein sisäistääkään.


Näyttelyyn tutustumisen jälkeen suuntasimme Vapriikkiin nukkekotimarkkinoille. Näyttelyyn tutustumisen ja markkinapöytien katsastuksen jälkeen alkoi itse kullakin olla kovalevy niin täynnä, että ei oikein pystynyt enää keskittymään Vapriikin hienoihin näyttelyihin.

Vielä ennen kotimatkaa piipahdimme tallipihalla pikaisilla ostoksilla ja kahvilla.

Kiitos kaikille mukana olleille hienosta retkipäivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti