tiistai 29. lokakuuta 2019

Kiitos Elvina Cafelle!

Kerhomme on monena jouluna somistanut Turun keskustan Elvina Cafen ikkunat. Pääosassa ovat olleet "Raunistulan hiiret", jotka viime jouluna ahersivat joulupukin pajalla. Elvina on kolmeen kertaan voittanut Turun kaunein joulusomistus - kilpailunkin. Raunistulan hiiriä on käyty katsomassa kauempaakin. Kahvilan Rouvan mukaan mm päiväkotilapset ovat sankoin joukoin tehneet joulunalusretkiä ikkunoille.
Kuvassa taustalla hiirilyhdyn pääarkkitehti Johanna.
Tänä vuonna hiiret matkaavat Turun kaupunginkirjaston lastenosaston virtiinin.  Saimme nimittäin kuulla, että Elvina Cafen toimelias yrittäjärouva jättää keskustan kahvilan pyörittämisen muille, toivottavasti uusille yhtä mukaville toimijoille.
Valmistimme kerholla pienen kiitoksen ja veimme sen eilen iltapäivälle ennen kerhonalkua kahvilaan. Yllätys oli melkoinen ja luovutustilaisuudessa ei kyyneiltäkään säästytty. 
 Sisustimme lasilyhtyyn - minkäs muun - Elvina Cafen myyntitiskin. Paikalla on tietysti terhakkana myyntityössä yksi Raunistulan hiiristä! Onpa tässä pikkukahvilassa valotkin - ihan ajastimella toimiva paristokäyttöinen valonauha.


                            Kiitos Elvina Cafelle mukavasta ja monivuotisesta yhteistyöstä!
               PS Hiiret siis seikkailevat Turun Pääkirjaston lastenosastolla 25.11.2019-24.1.2020.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti