tiistai 21. maaliskuuta 2017

Valokuvaseinäke

Kaikki sen tietää, nukkekotitarvikkeiden kuvaaminen on haasteellista. Taloon sijoitettujen kuvaaminen on hankalaa. Valaistus melkoisen kehnoa, yleensä. Lisäksi uusien ostosten kanssa "herkuttelu" ja omien tekeleiden esittely vaikkapa Nukkekotiharrastajien ryhmässä tuottaa aina päänvaivaa. Kuvaamisen yhteydessä huomaa joka kerta, että voi kun olisi joku järkevä tausta... Kohta on, ainakin Raunistulan kerholaisilla!

Tarvittiin soitto paikkakuntaa hyvin palvelevaan  Levy-Jaatiin ja seuraavana päivänä olivat MDF-palaset valmiina. Vahvuus on 6 mm ja  koko on 25*30 cm (leveys) ja korkeus on 25 cm.
Pinta käsiteltiin Gessolla, joka helpottaa tapettien liimaamista. MDF -levy kun imee itseensä aika lailla liimaa. Lisäksi pinta tulee vaaleaksi, ei  näy tapetin läpi siis.

 Joku meistä jo ehti maalatakin värillä.  Tuli tekijän mielestä liian tumma, betonia jäljittelevä pinta on kaunis kuitenkin. Saapi nähdä, vaihtuuko väri...
Lattia tehdään Bilteman lattialankusta, siitä ei nyt kuvaa olekaan. Lankut sahatiin kerholla valmiiksi.
 Tältä näyttää Gessottu seinäke, joka mahtuu hyvin standardihyllyyn oleilemaan.
Seuraavaksi tapetit seinään ja sitten onkin valmista! Sitten kelpaa kuvata. Seinäkkeen voi helposti siirtää valaistuksen kannalta otolliseen paikkaan - ensi kertaan siis!

1 kommentti:

  1. Kiitos elämyksestä!
    Kirjoitin blogiini sirkuksestanne
    http://mammanmaailma.blogspot.fi/2017/03/tervetuloa-sirkukseen-mina-tarjoan.html

    VastaaPoista